Heja Sverige!

Wohoo!! Vilken match! Vilken upphämtning! Jag pratar förstås om Sveriges match mot USA i hockey-VM, som avgjordes alldeles nyss. Sverige låg under med 5-2, och då var jag så less att jag tänkte byta kanal. Men si då gjorde de ett mål, och ett till, och ett till. Och helt plötsligt var det 5-5. Matchen gick till förlängning och Sverige gjorde mål efter bara 1.59. Det ni! Det blev ett riktigt sportreferat det här känner jag men en kul avslutning på kvällen!

                        

Imorgon, sista april tänkte jag vara ledig från jobbet, men jag får nog gå upp tidigt ändå. Vi ska ha ett morgon rep kl 8.15 så jag får väl slänga ner Roland i lådan i kväll.

Imorgon kväll är jag bjuden till min kusin Maria och hennes familj. Det har blivit en tradition att vi samlas hos dom och grillar korv och umgås. Det märks att åren går, för varje gång vi ses är det färre barn med. Alla har blivit tonåringar och de tycker väl inte att det är speciellt roligt att fira sista april med oss 'gamlingar'.....

                      

Fjällrapporten från Madde låter meddela att det är kanonväder i Ramundberget, och de är alldeles röda i ansiktet efter första dan i backen! De lär väl se ut som pepparkakor innan veckan är slut :-)
                      

Det är ett rysligt tjatande om grisinfluensan. Vad är det? Vem får det? Är det farligt för mig? Jag undrar om det inte är 'Krisinfluensan' jorden har drabbats av. 

                     
Nej man ska väl inte skämta om så allvarliga saker egentligen, men man undrar ju? Vart tog fågelinfluensan vägen då?
För att inte tala om galna ko sjukan, som det var så hysteriskt kring! Vad blir det härnäst för sjukt djur? Hästpest? Kattspatt?

Tack för ordet godnatt!


En vanlig tisdag....

Idag har varit en ganska vanlig tisdag. Jobbade till 17.30 sen kom syrran och hämtade mig för vi skulle hjälpa Birgitta att städa ur hennes mammas lägenhet. Det gick undan,för det mesta var redan gjort. Lite dammsugning och golvtorkning i princip.

                 

Min 'lilla' 'stora' dotter har åkt till fjällen idag. Hon och en tjejkompis drog iväg härifrån vid halvfyra-tiden. De skulle till Bruksvallarna där de hyrt nån stuga. På lördag är det After ski 1000 i Ramundberget, och det är nog skitkul att vara nitton år och festa runt lite där då:-)
                               

För tio minuter sen ca 21.10 fick jag ett sms från henne, att de kommit fram. Skönt! Då kan man koppla av lite iaf.

Sonen är fortfarande krasslig. Inte helt bra i ryggen och dessutom har han fått väldigt ont i halsen.
                            

Upptäckte i morse att björkarna slagit ut, märkligt vad fort det går. Det är ju nu det är som finast, och så går det så fort att man inte hänger med. Jag har en märklig tendens att se negativt på saker och ting. Som nu t.ex : Ja tänk snart är det midsommar och sen vänder det och blir mörkare. Snart är semestern över, för det går så fort, så det är lika bra att ta fram advents-ljustaken, för snart är det jul....Nej man skulle behöva bromsa tiden ett tag så man hann med!

Nej nu tar vi ett litet blondinskämt istället:

2 blondiner sitter och pratar på en parkbänk i Örebro när den ena av de säger:
- Undra vilket som ligger längst bort, månen eller Borås?
Varav den andra svarar:
- Men hallåååå...!! Ser du Borås eller?

musik, musik och åter musik!

Ja! då har den här helgen gått med då! Idag har jag suttit i replokalen i 10(tio!!) timmar sammanlagt. Först från 10- 14 och sen en timmes paus för att åter vara där 15-21. Jodå! och kul har det varit..Fram till klockan 18 körde vi Johans projekt och sen ringde vi efter basisten Erik och körde några 'band-låtar'. Få se hur lätt det blir att sova nu? 

                 

Det har även inträffat en premiär här hemma idag. Jag har hängt tvätten ute! Gud vad härligt det är, och vad den luktar gott!
                   

Min son åkte på nån form av muskelsträckning i ryggen igår, riktigt illa var det. Han kunde knappt röra sig utan att vråla av smärta. Det är något bättre idag, men tveksamt om han kan gå i skolan i morgon
                       .....

En sak slår mig just nu! De har inte ringt från PC-city angående min skrivare!!!! Killen sa att det kunde ta upp till 4 veckor att kolla den på verkstaden, och i fredags var det 4 veckor sen jag lämnade in den. Löjligt! En skrivare som kostar 499 kr, och som jag t.o.m köpte en drulleförsäkring till! Va!? Har det inte varit enklare att bara ge mig en ny direkt? Om jag kommer ihåg det får jag ringa i morgon.....

               

Sol och värme

Idag har det varit en jättefin dag. Sol och värme och inga måsten. Jooo förstås, jag hade ju lovat mig själv att rengöra altanen. Och så fick det bli! Det som var extra kul var att Madde hjälpte till helt frivilligt. Det går ju bättre om man hjälps åt, och framförallt är det ju roligare. Vi tvättade först med nåt som heter 'Trallrent' och sen gned vi in vanlig Grumme Tvättsåpa. Skitfint blev det och en väldigt len yta....Vår vana trogen så grillade vi lite sen. Jag passade på att springa in till grannarna, medan Madde fixade efterrätten. Snacka om gullig bebis!!! De blev glada åt presenten, och jag sprang hem till desserten. Den ena efter den andra ungen försvann...(ja jag har ju bara två men...) så jag blev kvar ute med en bok och lite gott vin. Det är inte ofte jag dricker vitt vin, men jag blev så sugen igår i värmen, så jag tog sista slurken idag.

             


             
              Helt otroligt att det kan va fint väder när man är ledig!

En vecka kvar till studioinspelnig av Johans musik, och det återstår en hel del jobb! Rep troligen i morgon fm, sen får vi se om det räcker. Vi har ju hela bandet att tänka på oxå, med kommande spelningar och alla nya låtar som måste repas in. Mycket av min lediga tid kretsar kring musiken just nu, och jag bara njuter. Synd att det bara är 24 timmar på ett dygn, och att man måste jobba på vardagarna!

'-Jag har ingenting emot musik som utövas inne, bara den inövas ute! '

Denna dagen ett liv!

Nu har vi kommit hem från vår shoppingtur till Gävle. De tusen kronorna som jag vann igår är nu endast ett minne blott. Men tänk vad mycket vi fick för det. Cubus hade 30 % på alla kläder, så där handlade vi för 1072 kr har jag för mig. En studentklänning några linnen, några trosor, en blus, en jättesöt babydress med tillhörande mössa till grannarnas nyfödde, ett rouge och ett läppstift! Sen blev det ett par jeans på H&M plus lite annat smått & gott. Det var det roliga. Det tråkiga var att det började låta fruktansvärt illa om bilen när vi var på E4:an på väg hem. Samma ljud som igår när hjulet satt löst fast mycket värre.
         
Vi tog oss till Tierp och stannade på Preem, men vad kan vi? Inte mycket! Ringde till exet och han var på väg från Uppsala men tog vägen runt Tierp för att hjälpa oss. Gissa vad det var? Bultarna satt löst IGEN!!! Kunde ha gått illa om vi tappat däcket på motorvägen..... Nu är bilen i hans verkstad, för genomgång av hjul och fälg. Tänk om det är sabotage? Nej då! det tror jag inte, möjligen nåt skit som fastnat  emellan på nåt vis.. jaja det visar sig väl.

Alldeles nyss kom mina grannar hem från BB,jag var bara tvungen att få en första titt genom häcken. Såååå himla liten, och sååå himla söt. Jag ska gå över lite senare när de har 'landat ' lite.

Nej nu håller jag på att smälta bort, för solen ligger rätt på fönstret i hallen där jag sitter. Nu ska jag gå ut och ta igen mig en stund i en solstol!

               

Gu' va' roligt!

Idag fick jag en riktigt rolig överraskning när jag hämtade posten. Ett brev från postkodlotteriet som det stod grattis till vinsten på!  Min granne sa igår till mig att han hade vunnit  150 kr nu i veckan..-Jaha men då borde jag oxå ha vunnit, sa jag, eftersom vi har samma postnummer. Så idag kom posten med brevet, och det var ju lite mer än 150 kr....

        
 .....det var 1000 kr!!!!!  Kanske inte så mycket för många, men för mig var det oerhört välkommet. Min ekonomiska situation kunde ha varit bättre, om man säger så.

Imorgon ska jag åka till Gävle med min dotter och min syster. Där ska vi leta studentklänning....

Min bil har låtit illa ett tag, det verkar som om det kom från framhjulet. Jag hämtade min snälla granne B-O,och han konstaterade att det ena framhjulet satt löst. Alla bultar fick skruvas åt flera varv, så det hade kunnat gå illa.....

Det ska ju bli fint väder i helgen så lite altanrengöring blir det nog, plus lite (lr mkt) musikrep skulle jag tro. Det närmar sig inspelning....

Har precis kommit hem från kvällens rep och är som vanligt speedad av all musik och allt kaffe!

Ja just ja! I morgon kommer mina grannar hem med lilla bebisen Felix, ska bli så roligt att få träffa dom. Hoppas hitta nåt gulligt klädesplagg i Gävle till honom.

*Det finns tecken och nyanser i livet som du kanske inte ser förrän du tvättat dina ögon med tårar*


Ett med naturen

Idag har varit en ovanligt lugn jobbardag. I stället för att jobba på förmiddagen, kom vår gitarrist Johan hit, och vi repade in några låtar som han skrivit själv. Om en dryg vecka ska vi spela in dom i en studio, för han ska söka in på en musik-folkhögskola, och då måste man producera egen musik. Det är verkligen skitkul!!! Det känns som om min egen musikalitet har kommit till en annan nivå, en helt ny värld har öppnat sig,med nya ackord i olika kombinationer! Trots fortsatt nack- och huvudvärk så hade jag kunnt fortsatt hela dagen, men jobbet kallade efter lunch så det var bara att bita ihop och ta en voltaren till.....

                      

Efter jobbet gick jag och hundarna en promenad i det sköna vårvädret. Jag har alltid musik i lurarna när jag går, men när jag kom in på elljusspåret tänkte jag ta lite kort på hundarna och då  upptäckte jag att fåglarna kvittrade och sjöng jättemycket. Det var nästan magiskt! Just den här skogen tycker jag alltid har känts som trollsk och mystisk....
       

        Och titta! en riktig trollpacka mitt i alltihop...
        

        
        Lite vitsippor att beundra...
       .

*Gräset är grönt där man är, bara man kommer ihåg att vattna det*

Kolla in mig!

      Titta vad häftigt det går att göra med ett simpelt foto på sig själv.  
    
          Friendliest online picture hosting at cetrine.net


      Friendliest online picture hosting at cetrine.net
  

     Friendliest online picture hosting at cetrine.net
 Tack Ulrica för tipset! Jag hade en rolig stund med detta:)

Nu är klockan nästan 22 och min huvudvärk har nästan försvunnit, dock  värker min nacke så jag vaknar säkert med sprängskalle i morgon igen.

-Det går väl över, sa kärringen när hon låg på spåret.........



Sprängskalle

I morse vaknade jag med världens huvudvärk! Och tyvärr har den inte gått över än, nu har jag lunch och funderar på om jag ska ta till nån tyngre drog. Hittills har fyra alvedon inte gjort nån som helst skillnad, så jag får nog dyka ner i pillerburken igen! Dessutom har jag skitont i nacken och axlarna, så det är väl därifrån allt kommer:(
                                 
Mina grannar fick en pojke i natt, men jag vet inga detaljer mer än att de hade en jobbig förlossning....

Tänk att tre stycken har gratulerat mig på namnsdagen redan, jag trodde ingen brydde sig i sådant längre!

Ja förresten! Vill ni se så fina mina Flitiga Lisor har blivit? De växer så fint här i fönstret.
          

Nej nu måste jag nog titta i mitt lilla medicinförråd om jag ska kunna jobba resten av dan....

Äntligen!

Nu funkar äntligen vårt bredband! Förra tisdagen slutade det att fungera. Som jag skrev i förra inlägget. Uppkopplingen bröts hela tiden, och vi följde Telias support säkert hundra gånger, till ingen nytta. Jag orkar inte skriva allt vi gjorde( kolla kablar, starta om, byta IP adress, ta bort brandvägg, installera brandvägg,m.m m.m) I fredags fick jag då äntligen prata med en människa på Telia, och hon sa då att de måste skicka ut en tekniker.Jag började genast fundera på om de kom på en helg?Men min data-kunnige granne, som inte kunde hjälpa mig p.g.a att de fick åka till BB, sa att jag fick nog vara glad om teknikern kom denna vecka. Hur som helst, idag kom han.Två timmar höll han på och felsökte,och det visade sig att telekablarna var helt felkopplade!? Bredband ska ju kopplas in på det först inkommande jacket. och det har vi trott att vi har, men det var det TREDJE! jacket i huset! -Jag begriper inte hur ni överhuvudtaget har kunnat haft internet ! sa han.

                              
Jaha? men nu är det iallafall fixat, och det förestående tredje världskriget här hemma, är avblåst(för tillfället)                       

                              

Mina grannar däremot har jag inte hört av sen igår. Värkarbetet gick långsamt skrev hon i ett sms....

Gud så beroende man kan bli av en dator, jag har svårt att slita mig härifrån känner jag.....
                           

I'm back!

Jag är tillbaka! Men jag sitter hemma hos min mor och bloggar, för att min internet uppkoppling inte fungerar. Den la av i tisdags och vi har mer eller mindre slitit våra hår i ren förtvivlan. Tusen gånger har jag nog kört Telia support och ibland har det funkat i nån enstaka minut. Iaf fick jag tag på en 'riktig' människa på Telia igår och hon skulle skicka ut en tekniker. Bra! fast det blir nog inte förrän nästa vecka skulle jag tro....

                 
Helgen ser ut att bli lugn, inget planerat och det kan ju vara riktigt skönt. Nu ska jag åka och lämna in veckans V75, så helgen kan ju bli fantastisk, om vi har tur......

Kottan verkar alltmer dräktig, igår kräktes hon ett par gånger, och så är hon lite slöare än vanligt! Spännande!
Nu står min övningskörande son och trampar bredvid, så jag känner mig lite stressad. Vi hörs!!!!

Varför?

Idag mår jag inget vidare, känner mig gråtfärdig och ledsen, men vet inte varför.Allting känns plötsligt tungt och värdelöst. Tur att jag har haft att göra med trevliga människor idag. Det gör att man liksom glömmer bort sig en stund....
                                                                      
                 

Läser i tidningen idag om ett föredrag: Konsten att vara snäll. Den som ger får mycket tillbaka. Jaha?! Vad roligt att höra, speciellt när de flesta har talat om för mig att jag har varit för snäll. Kan man vara det?
                 
Äh! Nu ska jag gå och dra nåt gammalt över mig.

Jo förresten, en dålig nyhet till:
           
         DU ÄR ÄCKLIG!!!! Om du har en mobil i fickan.......


Kan tilläggas att det här inlägget har tagit mig en dryg timme att tillverka p.g.a den här JÄVLA  SKITDATORN bara hänger sig.......och det gör jag med snart!!

Pillgöra

Jag vet inte vad det är med mig och halsband nu för tiden. Av nån anledning går dom bara sönder. Jag misstänker att jag drabbats av nån förbannelse. Senast i raden är detta baglady-halsband som rasade sönder, här hemma som tur var. Pärlorna hittades och idag knåpade jag ihop det.....

      
Knep och knåp......                                                               ....men som nytt igen!

Ja då var påsken över för i år, och Jesus återuppstod, så vi slipper bekymra oss för  honom på ett tag......

Idag när vi repade fick grabbarna en överraskning, jag hade INTE MED MIG NÅT FIKABRÖD!!!!!!!
Jag tror att dom saknade det, så kanske,kanske tar jag med mig nåt på torsdag. Men de får ju inte bli för bortskämda!

Sonen kom nyss hem från Jönköping, där han varit sen igår på Elmiamässan. Han verkar nöjd, men trött. Skönt, nu är flocken samlad och jag kan sova lugnt...

Aj aj aj!

                   
Titta noga! Ser ni blåsorna? Mina fina små nätta frökenhänder har fått blåsor!!! Usch och fy, vad man måste utstå när man har en hel trädgård att sköta. Ni förstår, jag har krattat löv idag och det sliter hårt på mitt tunna skinn..... Dessvärre hann jag inte färdigt utan måste fortsätta i morgon,hemska tanke.

Nej inte är det nåt att oja sig över! Gräsmattan blir jättefin, jag får träning, och framförallt är det ju skithärligt att få uppleva en helg med strålande sol! Bara det höjer ju humöret flera hundra procent.

Ja nu så har vi firat påsken också, eller firat o firat. Vad har vi gjort? Jo ätit lite ägg o sill o annat smått o gott. Jag är ju ganska långt ifrån religiös, så jag var tvungen att googla på anledningen till påskfirandet. Att det hade med Jesus korsfästelse att göra visste jag. Man kan sammanfatta svaret så här: Vi firar påsk till minne av Jesu lidande,död och uppståndelse. Jaadåså vet man det.....nästa fråga blir ju pingsten, men den tar vi då!
                               

Ett anat fenomen som inträffar här i norduppland varje påskhelg är ju Konst på väg. Miljoner av konstintresserade människor åker runt på de allra mest krångliga vägarna för att leta upp nån konstnär som har vernissage i sitt hem, eller nån annanstans. Det är ju jättebra......men jag måste citera min syster som sa så här idag -Konst på väg? Ska det va nåt så ska de väl måla sin konst på vägen? Lr hur?

                         
Det kan ju tänkas att lilla tryckfelsnisse varit i farten. Rimligtvis borde det ju heta Konst på vägg......


Favorit i repris!

Jag har inte bloggat på ett par dar nu. Det beror dels på att jag inte har haft så mycket att skriva om och sen hade min antivirus-prenumeration gått ut. Nu är datorn skyddad från yttre hot och jag kan fortsätta min rapportering. Idag är det påskafton och vädret har varit fullkomligt underbart. Jag har mest suttit ute i solen, men det blev ett litet gästspel hos min mor där min 'plastsyster' Pernilla och hennes man Tomas var och hälsade på. Mycket trevligt att träffa dom! När jag kom hem på em hade min dotter inte tagit sig ur soffan ännu. Hon mådde inget vidare, jag tror att det på latin kallas : Bakus Smällus, men det gick över när hungern kom krypande. Vi tände grillen och återupplevde förra helgens middag,nästan som Deja Vu....

               
               Observera foliepaketet på grillen......

               
               ....där hade vi kokt skivad potatis indränkt i olivolja, salt, vitlök och lite andra kryddor, otroligt gott!
 

Familjen annorlunda?

Idag är det skärtorsdag och jag kom inte iväg till blåkulla i år heller. Får försöka nästa år igen. Jag har varit ledig idag, och då brukar man ha stora ambitioner. Jag skulle som vanligt städa och greja, men det blev inte mycket gjort. Nu på kvällen har vi repat och det är som vanligt skitkul. Fast jag hade en envis huvudvärk. Kände att jag var på dåligt humör när jag kom hem. Då kom Madde o jag på att vi inte hade ätit nån mat på hela dan, så gissa vad jag gjorde? -Äh! ska vi käka lite påskmat nu istället? Jaa! Sagt och gjort, potatis kokades,jag stekte prinskorv o köttbullar, lite skinka, lite sylta, ägghalvor och framförallt sill o snaps!!! Observera att klockan var kvart i elva på kvällen. Guuud va det va gott!  Nu är man mätt och belåten, tyvärr hänger huvudvärken kvar....

                  
                 Camilla var oxå här, men hon var inte hungrig. Hon kanske tyckte vi var skumma........

Nyhetsrapportering


Nytrimmad!

Det gick inte längre. Lovis' päls var så tovig så det var synd om henne. När hon dessutom hatar att bli borstad så var enda utvägen att klippa bort alltihop. Ja ja, Madde började och jag avslutade. Hon ser definitivt INTE rastypisk ut,men rätt söt ändå! Lite lik Lufsen i Lady & Lufsen faktiskt:

                 
                 Här pågår magklippning.......

                 
                 ......och så här blev det. -Så smala ben jag fick!

Kvällsandakt

Klockan är nu 23.01 och det är tisdag kväll. Jag ska strax gå i säng men tänkte spela lite ljuv musik innan. Den här killen var med i talang 2009 i fredags, och uppträdde med denna sång. Stämmorna hade han spelat in själv i förväg. Det var som om man satt i kyrkan,otroligt vackert. Varsågoda:


                
                                                                                Godnatt!!

Jaa du Peter Kondrup....

Kan inte låta bli att visa detta klipp på gay weather guy, som flippar ut när en kackerlacka kryper på hans ben.....

              

Ny vecka,igen...

Vad fort veckorna går! Redan måndag,påskvecka dessutom. Idag har jag jobbat hela dagen. På kvällspromenaden kom jag på att jag i helgen hade tänkt att plocka lite blåbärsris, men det blev inte av. Så nu gick jag in i en riktigt mysig skogsglänta och fick tag på dessa ljuvligt ljusgröna, späda kvistar. Det blir lite vårstämning på bordet. Nästa grej blir att ta in några äppelkvistar och sätta dom i vatten så dom  blommar.

                   

I helgen var det premiär för några av årets nya glassar hemma hos oss. Jag köpte hem 3 olika, jag fick äran att prova nogger mint. Den var jättegod. Men var det inte bättre glassar förr, när man var liten? Då var det glass och inte chokladgodis som det mera verkar ha blivit nu. Här nedan finns en glasslista från 1975. Gud vad man tyckte att storstrut var dyr......men den jag kommer mest ihåg är Flirt, den hjärtformade glassen. Mums!

                             

Ha ha! Säg det med ett leende.....

Jag har verkligen hakat upp mig på den nordkoreanska nyhetstanten häromdan. Vilket tonfall hon hade,skrämde säkert skiten ur Japan. Har spanat runt lite på youtube och hittat fler nordkoreanska klipp. De verkar inte få visa några som helst känslor, nyheten ska basuneras ut högt och tydligt. Exakt samma ton och uttal gör att de här två är totalt synkroniserade:

        
         -Ja vad säger man? VM i synkroniserad nyhetsuppläsning vore kanske nåt?

Sol, värme, grill och rödvin!

Våren är här! På riktigt! (Får man väl hoppas) Idag har jag mest suttit ute och njutit av värmen. Otroligt att det kan vara fint väder när man är ledig! Jag törs inte plocka fram utemöblerna riktigt än, för då blir det garanterat snö.... Dessutom ska man väl försöka att olja in sitt nya trädäck oxå. Iaf ser det ut så här nu, utan möbler och blommor.

                      
                       Lite halvtråkigt kanske, men vänta bara...när allt kommer på plats!

 Idag  var det grillpremiär här hemma. Bara doften av en tänd grill får det att vattnas i munnen. Hittade några färdigmarinerade kotletter i frysen,och medans jag satt  vid grillen så kunde jag inte låta bli att hälla upp ett glas rödvin.
                       
                      Det kändes som en sommarkväll!

Anna Lindmarker, släng dig i väggen!

    Efter att ha sett på nyheterna i morse så måste jag säga att våra nyhetsuppläsare är lite väl tama och beskedliga! Nej se och lär av Nordkorea,där är det ord och inga visor!!!!         


             
Stackars Japan som kanske får eldbollar slungade på sig! Det behövs ingen arme' det räcker med nyhetstanten! Hon kan konsten att skrämmas! Och den svenske reportern kan ju inte ens prata rent, hu vad läskigt!

Lovis 6 år

Hurra! hurra! för Lovis idag,för hon fyller 6 år. Enligt veterinär Exells son så blir det omräknat i människoår ca 45. Det första året räknas som 10 och därefter räknas varje år som 7. Jaha min hund är äldre än mig!      

                     

Har nyss kommit hem från repet, det var skitkul som vanligt. Det är mycket att ta in nu med alla nya låtar.
Mitt under repet fick min mobil nåt fel, först blev skärmen grynig sen kom allt tillbaka fast spegelvänt! Alla foton och all text var bak o fram, mkt konstigt. Efter en stund var den normal igen. Mattias sa att en jobbarkompis hade råkat ut för exakt samma sak, och det var oxå en Sony Ericson.....

Okej?!

Blev alldeles nyss uppringd av en försäljare från företagshjälp.se. Han var så att säga nysvensk,eller..ja han kunde inte prata mitt modersmål så bra. -Annika! är det duu? Va bra! Duu står inte och håller i saxen? -Ehh? Va sa du? -Duu står inte och håller i saxen nu när du pratar med mig va? -Ehh?...neej..-Va bra duu ,är duu intresserad av en hemsida för att marknadsföra dig? -Ehh..nej jag har min kundkrets sen länge så jag är inte intresserad! -Jaha duu har jobbat länge? 50 år kanske? -VAA? 50 ÅR? -Ja om du har haft företaget i 50 år så är det halva priset. -Men jag är inte ens 50 år! -Nej duu låter inte så.-Nej tack jag vill inte ha din hjälp.....           
                          

April april din dumma sill!

I:a april,blev du lurad idag? Inte jag vad jag vet iaf. Läste i UNT i morse om Victorias och Daniels bröllop och förstod direkt att det var ett aprilskämt. Jo förresten, när jag kom upp från jobbet sa min son att  det hade brunnit på hans skola idag. -Jaha sa jag, såg du några lågor?- Det är väl klart! Brandkåren kom ju!  

                        
                         Men det var ju förstås inte sant! 

                        
                         Gud vilket härligt väder det har varit idag!
                         Gick en långpromenad på kvällen, med 
                         kvällssolen i ansiktet.
                         Hoppas det håller i sig till helgen!

                        
                        Har precis bakat en tigerkaka!

                        Tänkte ta med den på repet i morrn.


RSS 2.0