Vilket vårväder!

Gud så underbart det är med solsken! Man känner sig så mycket piggare och gladare.
 
Igår var jag dock inte så pigg, trots solsken men det berodde på att vi var ett gäng som var ut i fredags kväll.
 
Vi startade med middag på restaurang Koppar, för att sen möta upp några till på Hijazz, där bandet Just got paid spelade. En otroligt trevlig kväll med jättebra musik. Jag dansade så svetten rann....
 
 
Så jag gjorde inte mycket igår, beställde t.o.m hem mat från pizzerian då jag inte orkade laga nåt....
 
Men idag drog jag in till stan på fm. Alex fyller år på onsdag och jag måste köpa present till honom, trots att han inte vill bli firad ;)
 
Jag var väldigt effektiv och när jag köpt presenten åkte jag direkt till Plantagen och köpte lite vårplantor. Det går ju inte att låta bli :)
 

 
 
 
 
Det här fina kruk-setet har jag numera till försäljning i min salong!
 
Jag har tillsammans med min kompis Susanne tagit hem en hel del inredningsprylar, och så småningom ska rummet intill min salong fyllas med grejer, men det är en bit kvar till dess. Tanken är oxå att vi ska starta upp en FB-sida och en IG-sida där vi visar vårt sortiment, sen finns ju allt givetvis hos mig även om det är trångt i salongen.
 
Fick hem en sändning förra veckan med fina ljuslyktor bl.a:
 
Underbart sken med denna fjäderlykta!
 
Man kan ha ljus i denna med...
 
Enkla fina räfflade glaslyktor!
 
Den här finns även i vit!
 
Åh! Mina favoriter...tänk ute på altan en sommarkväll....
 
 
Detta var endast en liten del av allt som finns hemma nu!  Men som sagt, ska försöka få igång nån sida på sociala medier oxå....
 
 

2 mars...

Redan mars, vårmånad, och ute småduggar det och snön smälter alltmer! Igår kväll sa meterologen att det skulle strömma in mildluft till helgen med temperaturer upp till 12-15 grader, tjoho!!
 
I torsdags hämtade jag upp Kristoffer i Gävle. Han kom med tåget för att han köpt en bil som skulle levereras till Uppsala. Madde var tyvärr tvungen att stanna i Umeå för att jobba o vara hundvakt! Jag skjutsade in Kristoffer till bilfirman på fredagen, och efter ett stopp på Ikea satte han sig i sin nya bil för att köra hem till Umeå igen...
 
Jag hade ingen lust att shoppa i fredagsrusningen så jag åkte hem ganska direkt. När jag kom hem kom jag på att jag skulle hämta ut mina beställda varor på Systembolaget..
 
Spännande! En glasslikör, lite trögflytande med fudgesmak som kan ringlas över glassen,och en vit JP, ett mousserande vin i limited edition! Får se när det blir premiärtestning!
 
Våren är i antågande....
 
 
 
 
Och i lördags var det dags för filmpremiär av "Småstadsliv The Movie".
Vi såg filmen kl17 och gick sedan för att käka på Berggrenska Gården. Underbart mysigt ställe med mycket god mat!
 
Det var Alex och jag och hela Elsarbo-familjen.
 
På kvällen vardet efterfest på Maxim, med liveframträdande av Småstadslivsgänget och sen var det ett band som spelade. En riktigt kul kväll med massor av skratt!
 
Igår hände nåt roligt! Basisten i våra band tipsade om ett billigt Nord-piano på Blocket. Jag tvekade lite och innan jag hann tänka hade Erik redan varit till stan och köpt det...och jag fick köpa det av honom till samma pris! 
 
Wihoo!!
 
Nu jäklar är jag redo!
 
Nu har jag lunch och ska få nåt i mig, sen väntar jobbet igen!
 
 
 
 

RSS 2.0