25 Februari

Måndag, ny vecka, nya möjligheter!...OCH SOLEN SKINER!!!
Jag har haft en lugn och skön helg för mig själv. I fredags drog jag in till stan för att uträtta lite och handla mat inför den kommande fjällresan.
 
Av nån anledning stressade jag upp mig själv, så det blev inte mycket handlat. Ikea stod iaf högst upp på min lista, ljusen höll ju på att ta slut här hemma...katastrof!!
 
Ett par nya brillor blev det ändå...
 
 
När jag kom hem hann jag träffa Alex en stund innan han och Jesper åkte till Östersund och SM-rallyt... Sen körde jag ett träningspass med en DVD jag har...riktigt jobbigt.. men så skönt när det är gjort!
 
Fick för mig att hämta upp ett gammalt bord ifrån källaren, som egentligen är Maddes... Torkade av det och ställde det i vardagsrummet. Tyvärr fick inte golvkandelabern plats, så den hamnade i hallen på övervåningen.
 
Ja det blev ju rätt bra så det kanske får vara så här ett tag! Kul med lite förändring.
 
Sen har jag lagat både tortollinigratäng och lasagne...
 
 
bakat ett bröd med kärnor och frön och havssalt i....
 
 
 
....klippt klorna på Kottan och trimmat Lovis. Så jag är rätt nöjd med mina prestationer denna helg.
 
Det här är bland det värsta Lovis vet...men så söt hon blev!
 
Nu är min lunch snart slut, ska ta en mugg Java innan jobbet kallar!
 

19 Februari

Jaha, vad ska man skriva nu då? Här händer ju inget...jobba, äta, sova...så känns det just nu. Plus att jag är sjukligt trött hela tiden, jämt. Orkar knappt stiga upp om mornarna, håller på att somna varje lunch och efter jobbet är jag snudd på medvetslös....Vad är det för fel? Brist på sol o värme kanske? Jag är iaf rejält trött på snö och kyla!
 
Kom på när jag tvingade mig ut med hundarna för en stund sen, att jag lämnade blod förra veckan, och skulle jag lida av nåt allvarligt får man ju verkligen hoppas att de ser det på blodet... Fast det kanske bara är den berömda latmasken jag drabbats av...
 
 
 
                      
 
Tack och godnatt!

Tips från coachen!

Jag brukar få Allers av mamma, när hon läst ut dom. Alltid lika roligt att läsa läsarnas egna tips...
 
...och de får ju betalt dessutom för infört bidrag. Jag har visat sånt här förut, men nu kommer lite nya tips:
 
Guud så smart!! 
 
Att man inte tänkt på det...
 
Livet kommer att bli såå mycket enklare nu, känner jag ;)
 
 

Lördag 16 februari

Nu har halva februari gått med...herregud, det går så himla fort. Dagarna blir längre och det finns hopp om livet! Min rygg är så mycket bättre, tyvärr blev min naprapat sjuk i veckan, så min tredje behandling fick avbokas. Men jag får iaf sova om nätterna nu och det är underbart. 
 
Tänkte visa ett par Ebay-fynd jag gjort...
 
Gillas!! Jag fick väl ge ca 23kr för det..inkl. frakt... Det är superbilligt att handla från Kina t.ex....
 
Jag har köpt 5-6 smycken och inget har kostat mer än 30kr... 
 
Detta halsband köpte jag åt Madde. Hon gillar rådjur och hjortar...
 
Bilden är från Ebay. Jag har redan skickat halsbandet till henne. 21kr och gratis frakt....
 
Jag var och lämnade blod i onsdags, fick en liten nål för att jag lämnat i 10 år!
 
Egentligen började jag lämna på 80-talet men barnafödande och annat har gjort att jag hållt uppe några år, men nu är man igång igen!
 
Jaha vad ska man hitta på denna lördag då? Hmm...en kopp kaffe till att börja med iaf....
 
 
 
 

Vart tog solen vägen?

 
Förra helgen fick man verkligen vårkänslor, men de försvann kvickt! Vintern kom igen, och jag har fått skotta en del... I morse fick jag pulsa i nysnö när jag skulle hämta tidningen, men när jag sen låg i soffan och hämtade kraft för att gå ut, hörde jag ett muller på gården...Det var min snälla granne som körde med sin snöslunga! Tack snälla!!
 
Jag tog en promenad med hundarna i snålblåsten...
 
 
 
 
JAG VILL HA SOL OCH VÄRME!!
 
I torsdags var det dags för ett besök hos naprapaten igen. Han tyckte att min rygg kändes mycket bättre än förra veckan, och han behövde bara bryta till mig på tre ställen! Härligt, och det bästa av allt, är att jag sover mycket bättre och känner mig gladare och piggare (Y) Körde ett bodypump-pass i måndags , och det gick bra, även om jag tog det lite lugnt!
 
Alex är i Värmlandsskogarna och kollar Svenska Rallyt. Själv tänker jag ta det lugnt och pyssla lite hemma, och  svära åt Melodifestivalen ikväll (förmodligen)....
 
Oj, jag tror att promenaden tröttade ut tjejerna...helt utslagna...
 
 
 

Förfest....

Idag har jag blivit firad, fast jag fyller egentligen år i morgon. Bättre att ha främmande på en söndag när man inte jobbar! Jag hittade ett recept på en pärontårta som jag knåpade ihop idag. Supergod och ganska enkel att göra. Man gör två olika fyllningar, den ena en päronmousse och den andra en After Eight-grädde...Smarrigt värre!
 
 
Jag bakade "mina" klassiska gelebröd igår kväll...
 
 
Ja nu har alla åkt hem till sitt och jag får plocka lite i köket. Jag fick fina tulpanbuketter och två olika presntkort! 
 
Tidigare idag gick jag på en promenad i det underbara vädret. Strax efter att jag tog den här bilden mötte vi en hund som Lovis inte tål och de började skälla åt varandra och det slutade med att jag for i backen... Jag skrek till för det gjorde ont och hundarna var galna...men tror ni att karl´n med den andra hunden gjorde nåt då? Nej han bara gick förbi som om inget hade hänt, fast hans hund var helt rabiat! Där låg jag som ett stök... Som tur var, gjorde jag inte illa mig.....
 
 
Som sagt vädret var kanon och när jag kom hem droppade det från taket :))
 
 
 

Fredag 1 februari

Imorse vaknade jag som vanligt med kramp i ryggen...jaja...jag kan väl inte räkna med att bli smärtfri efter en dag.
 
Det har varit strålande solsken och vårkänslorna finns nog nånstans... Syrran kom hit på fm och vi tog en härlig promenad med hundarna. Sen åkte vi till Emmaus och kikade lite. Inte klokt vad med skräp och fula saker det finns... Spana in denna motionscykel:
 
Jag diggar styret :)
 
Jag köpte bara en liten grej som jag ska ge till Madde när vi åker upp till Ramis. Men den kan ju inte visa här nu!
 
Em har jag ägnat åt att stryka och byta gardiner i vardagsrummet. Omväxling förnöjer, men herregud vad dammigt jag har inne, det såg man verkligen när solen sken! 
 
Imorrn fortsätter nog städandet och bakandet inför fikafrämmandet på söndag!
 
 

RSS 2.0