Salta bad!

Det finns en jättefin badvik strax utanför Grebbestad, som inte så många känner till. Iaf inga turister... I fredags var Thomas och jag där, och vi var nästan helt själva, endast ett par till som låg en bra bit bort. Vattnet var helt klart,och väldigt salt! 
 
     
    Man får gå en bit på en stig genom skogen, när man kommer ut ur den möts man av denna syn.....
 
     
 
     
 
     
 
     
 
Härligt, härligt! Jag har haft två underbara veckor på västkusten, med endast ett fåtal dagar med moln...
 
I lördags åkte vi hem till mig, och vi kom lagom till Uppsala på em, när Madde slutade jobba, så vi plockade upp henne där.
 
Igår, måndag, var det strålande väder här, så vi åkte till Ängskär och slog läger på klipporna! Tyvärr fick jag en liten chock, då det första vi stöter på nere vid vattnet, är en äcklig slingrande orm... Den låg på klippan, men for ner i vattnet och simmade iväg...säkert lika vettskrämd som jag... Jag kunde inte koppla av riktigt, och det tog flera timmar innan jag vågade doppa mig...snabbt!!!
 
Vi stekte oss ordentligt och det var nog skönt för Madde att få slippa storstaden ett tag!
 
     
 
     
 
     
 
     
 
Ja nu är jag inne på min tredje och sista semestervecka, och ångesten kryper närmare...men men, jag har haft det underbart och en oerhörd tur med vädret...sån här solbränna som jag har nu, var det länge sen jag hade...
 
     

Bästkusten!

Wow vilket väder vi har haft här i Grebbestad...ända tills igår... Nu har regnet nått även hit, men men det lovas bättre väder imorrn! 
 
Vi har haft Magnus och Maria hos oss i 8 dagar, och det har varit sol ,bad, god mat,karneval, krogsafari och mycket annat! Många kort har jag knäppt oxå...
 
Jag kör lite bildcollage...
 
     
 
 
     
 
     
 
     
 
Nu är det bara Thomas, jag och vovvarna kvar... Framåt helgen drar vi österut!
 
 
 

Madonna!!

I onsdags var jag på Ullevi och kollade in Madonna. Jag startade vid sjutiden på morgonen, med mamma och KG som sällskap i bilen. De hoppade av i Grebbestad och jag svidade raskt om och körde mot Uddevalla. där jag hämtade Thomas vid hans jobb. 
 
Efter en del bilköer in mot city, hittade vi en parkering bara ett stenkast från Ullevi! Vi mötte upp Anna och Pelle, som hade flugit ner på fm. Efter en delikat middag på en uteservering drog vi oss mot arenan. Det var otroligt varmt, och det kändes som om man var i utlandet!
 
     
    
     
 
     
 
Vid sjutiden gick vi in, och sen började en lång väntan....
 
     
 
     
 
"Martin Solveig" en fransk DJ, värmde upp publiken, och Madonna äntrade slutligen scenen runt halvelva!
 
     
 
     
Jag  är helnöjd med konserten, trots vad alla kritiker tycker! Madonna är en världsartist, det kan man inte komma ifrån!!
 
Strax före kl ett var det slut, och vi satte oss åter i bilen för att åka upp till Grebbestad, medan Anna och Pelle gick till sitt hotell. Dan därpå tog de tåget till Uddevalla, där Thomas fiskade upp dom efter jobbet.
 
Torsdagen bjöd på ett underbart väder, så jag tog med mig mamma o KG till Tjurpannan, där vi solade och njöt av naturen...
 
     
 
     
 
    
 
    
 
     
 
     
 
     
 
På vägen hem, stannade jag till vid Grönemad, där KG o jag tog oss ett salt dopp!
 
     
 
Efter badet åkte vi ner till fiskaffären och köpte färska räkor och aioli...mums med vitt bröd och vitt vin...
 
     
 
 
Vid sextiden kom Thomas från jobbet och hade Anna o Pelle med i bilen. Det blev en ljuvlig sommarkväll med grillning och gott vin till!
 
     
 
På fredagen var det sämre väder, så vi tog oss en liten tur till Fjällbacka... Där fanns en trädgård med över 270 olika sorters rosor:
 
     
 
     
 
     
 
Ja, och på kvällen gick vi på krogen och dansade oss svettiga!
Lördagen var grå och regning den med, men mot kvällningen gick vi ner på bryggan och käkade mat på Nautic. Sen gick vi hem och bara slappade med godis och en James Bond-film. 
 
Sen var det dags för hemfärd på söndagen och vi hamnade i bilköer in mot Västerås, p.g.a översvämning efter skyfall.... Men men vi kom hem till slut, och nu väntar några dagars jobb, innan det bär av västerut igen!!
 
     
 
     
 
     
     

RSS 2.0