Tjoho!

Åh vad jag blir glad när jag kollar på mina nya dojjor, älskar färgen!


Ledig fredag!

Vaknade vid sju och kom på att jag inte hört Alex på morgonen. Han skulle agera chaufför till byggmässan idag.. Mycket riktigt...han hade försovit sig, och ilskan gick ut över mig....som vanligt.... Nu skulle de åka från Öregrund vid åtta, så det var ju ingen fara, men någon frukost hanns ju inte med!

Själv klädde jag på mig mina träningskläder i godan ro och gick ut på en skön morgonpromenad innan frukost. Jag gick elljusspåret och det var underbart...solsken och bara hundarna och jag.

    

    

    
     Vågade inte låta Kottan komma så nära diket...hon hade bergis hoppat i!

    

    
     Det är nåt visst med gamla gråa lador....

    
     Ojoj så snyggt Lovis poserar i bakgrunden....Kottan bryr síg föga om att jag fotar....

    

Jag pratar mycket om att försöka leva i nuet, "mindfulness"... och idag kände jag verkligen att jag kunde njuta av stunden, och känna att livet är härligt! Det finns en ljusning, våren är här och jag ska strax koka kaffe och sätta mig i mitt vindstilla hörn på altanen...

Längesen..

Nu var det längesen jag skrev nåt här. Jag har ju haft Madde hemma hela förra veckan, så bloggen har fått vila...

Det var jättekul att ha "flocken" samlad för en gångs skull, och vi har haft riktigt mysigt och roligt. Det blir många skratt o skämt när Madde är med!

Veckan har förutom jobb, bestått av planeringen inför Alex 20-årsdag, som var i söndags. Nu bestämde vi att fira med släkt o vänner på lördagen. Så i fredags for Madde o jag in till stan och shoppade loss. På kvällen började vi förbereda maten, som blev en buffé...

          Fetaostpaté...enkelt o gott!

    

    
     Maten gick åt och vi fick försöka bereda plats åt Maddes enorma tårta...

    
     Fem lager...minst...och Nutella över hela...mums mums!!

Nu har allt återgått till tråkig vardag igen...Thomas har åkt hem, Madde har åkt tillbaks till Ramund, och igår vräkte det ner nån äcklig blötsnö... men men de har lovat 15 grader varmt på torsdag,så det lär väl försvinna...

Min "konstiga" lust att springa har fått lite skjuts den här veckan med Madde. Vi har varit jättenyttiga och gått promenader innan frukost och sprungit intervaller på kvällarna. Det kommer inte att bli lika roligt nu när man ska ut själv, men jag tänkte försöka ikväll iaf...och, jag gick en rask promenad i morse kl. 7!!

Hittade en mysig liten lampa på Ikea, riktigt läcker att tända på kvällarna...
    
    

Lite vårkänslor på verandan...

    

Nej nu är min lunchrast snart slut, ska koka lite kaffe bara....

Nej men....?

Vad är det som händer? Helt plötsligt får jag lust att ut och springa. Och det ha jag nu gjort två kvällar i rad.... Fast jag har haft hundarna med, så ibland får man stanna för kisspaus, och ibland går vi lite raskt, för jag är lite rädd att Kottan inte ska orka... Men såå himla nyttig man känner sig efteråt,när man är nyduschad och rosig om kinderna. Hoppas, hoppas detta tillstånd håller i sig :)

På väg till tatueringen, stannade jag till vid Bolaget och hämtade min låda med Morberg's vin, som kommit.

    

 Kassörskan sa att det var jättegott, men jag tror jag avvaktar med att smaka. Jag känner mig alltför nyttig ikväll, hahaha...

Alex åkte till Lima (!) på rally, och kommer hem imorrn kväll tror jag...

Idag tog jag mig även i kragen och planterade om mina pelargoner, som stått i källar'n över vintern.

    
     Välkomna upp i värmen!

CFT

Idag har jag varit till "Crazy Fresh Tattoo" och tatuerat mig igen. Har velat gjort det jättelänge, och nu blev det äntligen av.

    
     Många olika färger att välja mellan....men jag visste redan innan vilka jag ville ha...

    
     Först fick jag sitta upp....

    
     ....efter ett tag fick jag ligga ner på britsen...

Jag var där i sammanlagt 4 timmar. Det tog nog en dryg timme för superduktiga Anna, att skissa upp mitt önskemål. Och hon överträffade verkligen mina förväntningar. Jag är superdupernöjd!!

    
     Lite rött och svullet nu....men ett riktigt fint konstverk pryder numera min skuldra!

4 mars

Sista dan här i Grebbestad. Så himla fort en helg kan gå.. Jag och hundarna åkte ner i torsdags. Solsken tvärs över hela Sverige och fina vägar.

I fredags jobbade Thomas, och då tog hundarna och jag en långpromenad ner till Grönemad, vid havet. Det var kanonväder och helt vindstilla! En timme och en kvart ungefär tog rundan ungefär, och jag njöt av varje sekund. Det är speciellt när man är ute och går med hundar, man får kontakt med människor som man aldrig skulle ha fått annars...

Så här fint är det vid havet:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

På em satt jag på altanen och stekte, och det var nästan lika fint väder igår lördag, med. Vi tog en liten sväng med bilen och handlade färska räkor och aioli, och ett gott vin till förstås!

    

    

Dagen idag började med Vasaloppet på tv, och fortsätter med skidskytte nu....

Imorrn bitti startar jag och flickorna färden hem mot Uppland, och en ny arbetsvecka.....

RSS 2.0