Tjejträff

Igår, åkte jag in till stan på em. Jäktade runt i en del affärer och trängdes med en miljon människor... Strax efter kl 17 hämtade jag upp Marie och vi parkerade i city, för vi skulle träffa Cattis och Carina. Vi bestämde oss för att gå till restaurang Unico och beställa mat för att ta med oss hem till Carina. 
 
Det var ju vi som träffades för några år sen via en bloggträff med Pernilla Wahlgren, och vi har hållt kontakten sen dess och vi försöker träffas ett par ggr om året.
 
 
 
Cattis och Marie.
 
Carina och Clapton.
 
Charmtrollet..
 
Vi har så himla trevligt när vi ses, och kan verkligen prata om allt! Härligt med såna tjejkompisar.
 
Vaknade pigg i morse och åkte ner till Ica och köpte saffran bl.a... 
 
Nu kan vi fira in advent, för nu har jag bytt gardiner, strukit dukar, satt upp stjärnor och bakat lussekatter! Och druckit lite glögg förstås! 
 
 
Nu ska jag slappa i soffan och invänta Så mycket bättre! Ljuslyktorna och stjärnorna är tända och julstämningen börjar så smått infinna sig...
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspiration..?

Precis hemkommen från en kurs/inspirationskväll i Gävle. Ja...vad säger man...häftigt...vågat...coolt..inte sånt man jobbar med till vardags,men som sagt det var menat som inspiration. 
 
 
 
..Ja men en kille i kjol, och konstiga dojjor...hmm...kanske nåt för Alex...
 
 
 
 
Jag hade två tjejer från Tierp med mig i bilen, och vi hade iaf trevligt tillsammans. På tisdag ska jag käka julbord i Furuvik med 25 andra frisörer från Norduppland. Det ska bli skoj, men då tar vi tåget så kanske man kan dricka något starkare än julmust :)
 
 

Söndag

Helgen är över...Den har varit bra.
I fredags var jag och hämtade ut mitt beställda vin...
 
Var ju bara tvungen att testa ett glas på kvällen. Riktigt gott Rioja-vin!
 
Efter bolaget, där jag mötte upp min mor, for vi till Valbo för lite shopping. 
 
Igår hade vi spelning här hemma på Gullan's. Det gick över förväntan,fullt ös på dansgolvet och många glada människor. Kom hem strax efter två och efter en skön dusch kröp jag under täcket vid halvtre. Full av musik i huvudet, är det inte lätt att somna på en gång. Kl åtta tyckte hundarna att det var dags att kliva upp för de var hungriga...Suck...bara att lyda. Tänkte ett tag att jag skulle vila en stund till efter frukosten, men kom på att jag hade så mycket att göra här hemma. Målade en vägg i salongen och två hyllor, gick en långpromenad med hundarna i det lite kyliga men soliga vädret, fast lite soffhäng har det allt varit med...
 
Alex kom hem med en present till mig. Jag hade härom veckan hittat en ljusstake på en websida som jag tipsade Madde om...inte att hon skulle köpa den...för den kostar 599kr..utan att hon kanske kunde få sin pappa eller bror att göra den. Den är nämligen gjord av kopparrör och kopplingar. Hon skickade bilden till sin far, som lovade att göra en, och idag fick jag oxå en :) Delarna kostade inte ens en hundralapp berättade Alex o det tog ca 5min att göra den...VA! Snacka om att de kan ta betalt!
 
Så här ser den ut...lite udda men läcker!
 
Nu ska jag krama kudden, Godnatt!
 
 

Hmm..

Igår kväll fick jag en klar vision om att jag måste klippa av mig håret. En gammal kärring ska inte ha långt hår.. En page, lugg och mörkbrunt...Det var jag helt övertygad om igår...men idag velar jag igen...hmm...Men helt klart ska det av en bra bit...
 
...och lugg då...kanske...eller JAG VET INTE...men färgen måste förbättras...

Frost!

Ljuvlig morgonpromenad idag. 4 minusgrader och en dimma som låg tät över ängarna. Känns ovant att se solen, men underbart, de få timmar den är uppe. Det bästa av allt är nog att man slipper leriga blöta hundar...
 
 
 
 
Tjohoo! Vad det är härligt att få springa lös!
 
 
 
Snart är det första advent, jag har redan skaffat en liten utegran!
 
Nej nu måste jag jobba...
 

En kväll i studion.

Söndagskvällen spenderades i en liten studio, där vi spelade in 4 låtar. Tanken är att vi ska kunna ha nåt att visa upp inför kommande bokningar och spelningar. Det gick otroligt smidigt, med endast ett fåtal omtagningar!
 
Först fick trummor, bas och gitarr spela,därefter var det min tur att lägga på keyboardljudet och sen var det Richard's tur att lägga på sång och sist fick Johan och jag köra på vissa partier. Vi är långt ifrån proffs, men vi tyckte det blev riktigt bra. Nu ska studiokillen redigera och snitsa till det hela till en färdig produkt. Dock vill vi inte att han förskönar oss, för vi är ju ett liveband, och det är så vi låter...
 
 
 
 
Det var det...
 
Nu är det måndag morgon, jag har inga kunder just nu, utan fastnade framför Nyhetsmorgon, med datorn i knät. Har en massa måsten, jag borde ta tag i, men men...
 
Frostigt i morse, hmm, borde nog börja fundera på vinterdäck iaf...
 
-Ja! nu har jag funderat på det, och tänker att jag ringer till däckverksta'n nån dag i veckan...precis som jag tänker att jag borde ringa naprapaten...nån dag...
Slutar väl med att jag åker i diket med världens ryggskott....
 
Mvh
Annika-som-skjuter- upp-allting-till-nån-annan-dag-Andersson
 

Flustret

Ja så åkte vi till Flustret igår då. Fick bordet närmast den enorma tv-skärmen så det blev nästan suddigt att se matchen...och så förlorade ju Sverige dessutom...
 
Jag hade ju vunnit middag för två, men mailade och hörde om det var okej om vi blev några till vid bordet, och det var inga problem,bara de andra betalade för sin mat. Vi var sex stycken som gjorde sällskap och fyra av oss åt mat. Anna fick dela vinsten med mig!
 
Coverbandet "Duo jag" underhöll både före och efter matchen.
 
 
 
De var jätteduktiga, men inte riktigt min smak när det gäller låtval...synd...jag hade hoppats få lite inspiration..
 
En del åkte hem lite tidigare på kvällen och en del lite senare....jag träffade min svåger och blev kvar en stund extra men fick sällskap till tåget och blev hemskjutsad från stationen här hemma av syrran som fick agera chaufför.
 
Seg dag idag... har mest slappat i soffan. Alex har dragit till Stockholm med Jesper för att kolla på Nitro Circus på Tele2 Arena. De har slagit på stort och bokat hotell med, för att slippa krångla med tåg ikväll..
 
Jaha, nu ser jag framemot kvällens höjdpunkt...."Så mycket bättre"...älskar det programmet!

Jag vann!

Idag vann jag en tävling på Instagram!
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Här är jag!

-Nu får faktiskt matte sluta hålla på med datorn när jag vill busa och gosa!
 
 

Doftljus

Ingen har väl undgått att jag gillar ljus och ljuslyktor. Finns väl ingen högre mysfaktor än levande ljus. När jag var på Ica härom kvällen hittade jag detta lilla fina doftljus. Äpple och kanel är doften, och det passar verkligen till jul, även om mitt står framme redan.
 
 
Det fanns ett blå-lila oxå, som doftade Black Berry...Får nog köpa det med...;)
 
Idag är jag ledig, har varit ute med hundarna en timme på morgonen. Vi träffade några kompisar, så  det var sex hundar som fick springa fritt och busa med varann. Så himla härligt när det funkar och alla har roligt...även om Lovis är äldst och har lite sjå att visa vem som bestämmer för vissa busiga småpojkar ;)
 
Hade planerat att gå ut och plocka lite mossa på dan, men nu har det mulnat på, och det ser inget vidare ut.. Ska dammsuga klart så får jag se om det blir nån skogspromenad senare... Mossan lär ju ligga kvar...haha...
 
 
 
 
 

November...

Jaha...årets tristaste månad är kommen. Varenda år ställer jag mig samma fråga: -Finns solen verkligen, eller har den slocknat för alltid...? Fy fasiken vad deprimerande.
 
 
 
 
Igår em kom syrran med familj hit. Vi skulle åka till kyrkogården och tända ljus, och jag bjöd hit hela familjen på fika. När vi hade fikat, skulle de åka och handla och köpa pizza för att ta med hem, men då föreslog jag att de kunde käka pizza med Alex och mig, så kunde vi se "Så mycket bättre" här hos oss! Så blev det och vi fick en mysig lördagkväll tillsammans!
 
 
 
Jag kunde inte låta bli att köpa säsongens första hyacint härom dan...20 spänn...men men..
 
 
 
Såg på Victoria Skoglund´s blogg att de köpt in halsband från Turkiet till deras handelsträdgård och webshop..De var tillverkade av nejlikor och menade att fungera som dekoration och dofta gott. -Häftigt! tänkte jag, tills jag såg priset...595kr...!!?? -Herregud, måste ju gå att göra själv... Men nejlikor är hårda så det gick inte att bara trä upp dem på en tråd. Jag testade då att lägga dom i blöt några timmar, och då gick det galant!! HA! Jag trädde på en kanelstång med, för att piffa till det lite. På "VIctorias" var det fina pärlor med, så man kan ju göra fler och variera..
 
 
 
Det var dagens lilla pysseltips! 
 

RSS 2.0