Challe!

Igår var det dags för återbesök hos veterinär Per. Charlies öron var torra och fina, ingen inflammation eller svamp! Skööönt!! Men....pälsen växer och gror i hans trånga hörselgångar, så vi får väl se hur länge det varar. Fick rådet att droppa i äppelcidervinäger (??!!) nån gång i veckan, för det är surt och ska tydligen vara bra och skonsamt.. Ha! Kan jag ju passa på och dricka en slurk själv. Det gjorde man ju hysteriskt för ett antal år sen, för att gå ner i vikt bl.a....
 
 
För övrigt dricker jag Aloe Vera.dryck, C-vitamin brus och alla möjliga huskurer för att mota min förkylning, men tyvärr har den brutit ut rejält nu. Snorar och nyser som bara den, så jag får hoppa över min träning ikväll :((
 
Dags att jobba igen efter en stunds lunchvila i soffan!
 

Slut som artist...

Började känna mig ruggig igår kväll och känslan satt kvar imorse. Lite sveda i halsen och en lätt huvudvärk och jag ville dra täcket över huvudet och somna om, men två kissnödiga hundar gjorde det omöjligt. Jag masade mig ner och släppte ut dom på gården och sen har jag mer eller mindre legat i soffan och dåsat hela dan. Tur att OS pågår...
 
När Alex kom hem kom även hungern ,men inte orken dessvärre, så det fick bli hämtpizza till middag. Jag fick i mig halva iaf och lite energipåfyllnad gjorde att jag nyss tog hundarna på en liten promenad regnet.
 
Nej nu är jag less på vinter och slask..jag vill ha sol och värme!!
 
 
 
 
Jaja, de har lovat en sju, åtta plusgrader på söndag...man får glädjas åt det lilla :)
 
 
 

Katthumor!

Man kan inte annat än le när man ser denna video:
 
 

Fredagsmys...

Nu sitter jag i soffan, mätt och belåten med datorn i knät och sippar på ett glas vin! 
Jag stekte rostaskött och premiärtestade att ugnsrosta sötpotatis till! Riktigt smarrigt måste jag säga.
 
Imorse blev det ingen sovmorgon, utan det var bara att slänga sig iväg till Folktandvården och låta dom laga min tand! Herregud vad bedövningen satt i...Efter 4 timmar kunda jag inte göra en pussmun med läpparna, ena sidan hängde inte med...läskigt...de sa ju att jag fick äta efter två timmar... Nu har det släppt iaf... Usch jag tycker verkligen inte om att gå dit, men tur att de finns :)
 
 
 
När jag kom hem bakade jag en päronkaka som jag hade sett på en blogg härom dan! Man kokar hela päron i en sockerlag med kardemummakärnor och stjärnanis, sen klyftar man dom och lägger i kaksmeten... (Y)
 
 
OS-hockey, Sverige-Schweiz...en mugg kaffe och en bit päronkaka... En ska inte klaga....
 
..och Sverige lyckades till slut vinna med 1-0.
 
Förresten råkar det vara Alla Hjärtans Dag idag...det ger jag blanka f-n i....
 
 

Torsdag 13 februari

Trettonde februari....Både min farmors och mormors födelsedag..Ska åka till kyrkogården i helgen med blommor...
 
Sitter just nu o kollar på OS, curling, min favoritsport... Har precis kommit hem från ett kort men roligt rep. Fick tårta till kaffet, då även vår basist fyller år idag!
 
Imorgon är jag ledig, men får ingen sovmorgon, då jag har fått tid hos tandläkaren 8.30... Jag bet nämligen sönder en tand imorse.. Fy sjutton vad obehagligt det känns...värsta gruvhålet i... Det som är bra i det hela är att jag har frisktandvårds-försäkring, och behöver inte betala en spänn imorgon :)
 
Lovis myste i min säng härom dan!
 
 
 
 
 
 
 

Lördag morgon

Igår kväll var jag till Uppsala på en tjejträff. Jag åkte dit och kände bara värdinnan Carina, men åkte hem och hade fått tre nya fina vänner. Vi åt och drack och hade trevligt hemma hos Carina innan vi gick till Hijazz, där Pias karl spelade trummor i ett band... De andra gick vidare till Flustret när jag tog ett-tåget hem. Jag hade ju ingen hemma med hundarna så jag ville hem till dom. Anna hade rastat de på kvällen iaf! 
 
Jag som bara ältar o klagar på mitt liv, fick en energi-boost som heter duga igår! Man behöver vidga sina vyer och få nya intryck ibland! 
 
Nu blir det soffhäng och OS-tittande idag. Vädret är såå himla trist. grått och slaskigt...
 
Från det ena till det andra...jag kollar alltid runt på nätet efter snygga kläder...Perfekt att sitta hemma och kika och sen när man åker till stan så har man ett hum om vad man ska prova o.s.v.... vissa plagg finns bara på nätet och då får man tänka till... När jag har spanat in nån sån sida t.ex Zalando, då bombarderas jag med deras reklam sen på varenda sida jag besöker. Snacka om hjärntvätt!
 
Denna jacka har jag fastnat för p.g.a den otroligt fina färgen...jag älskar turkos...
 
 
Men....Jag behöver den inte...jag ska inte köpa den...jag borde inte... Men hur lätt är det att motstå när den dyker upp framför ögonen på mig flera gånger om dan...Smart, smart! Nej, jag har redan jackor så det räcker och blir över...men den var verkligen läcker....och inte så dyr....
 
 
 

Födelsedag...

Ett år äldre...Bäst före datum passerat...
 
Jag hade iaf en trevlig kväll igår, med mina närmaste.
 
Man kan ju tro att jag gillar vita tulpaner..
 
....och det gör jag verkligen!
 
Gulliga Anna kom förbi med en vacker ros och inbjudan till en mysig lunch!
 
 
 
 
 

RSS 2.0