Lingonkrans

Av lingonriset jag plockade igår band jag en krans idag. Lite "juligt" kanske, men men, snart är vi där ;)
 
     
 

Dolores.....

Jaa...hur ska man förklara det här då....?
 
Vi har tillagat en märklig maträtt....en kyckling som enligt receptet ,förslagsvis ska döpas till Dolores....
 
Iaf, man tar en färsk kyckling, klappar in olivolja och kryddor på in- och utsida... Sen tar man en burköl...dricker ur hälften och lägger i vitlök o kryddor i den....sen..träder man på Dolores över burken och sen skjuts in i ugnen....
 
Ja i stora drag...
 
     
 
 
Hahaha...men det var jättegott!!

Helgen

Jag och Anna Åkte till Tierp och tränade i fredags...jätteskönt var det, men jobbigt! Jag hann hem och duscha precis innan jag åkte ner och hämtade Madde vid tåget. Sen hade vi en myskväll med god mat och en flaska Morbergs röda!
 
Lördagen bjöd på ett strålande väder och jag ville ut i skogen och plocka mossa och lingonris. Vi tog hundarna med oss gick ut!
 
     
 
 
Det står så mycket vatten på ängarna....
 
 
 
 

HÄR

I torsdags var jag in till HÄR i Uppsala på en frisyrkurs/visning. En jättetrevlig tjej som hette Michaela höll i den och vi fick lära oss lite klippteknik och så pratade hon om höstens trender!
 
     
 
 
När jag åkte hem vid nio-tiden var det ett riktigt ruskväder...och när jag kom hem var det vitt på backen!! Den första snön hade kommit.BRRRR!!! 
 
 

Veckan som gått...

Oj vad den här veckan har gått fort! Iofs är det ju bara torsdag än, men för mig är arbetsveckan slut och jag slappar i soffan framför Kockarnas kamp!
 
I måndags efter jobbet åkte jag och tränade bodypump...jätteskönt, vilken energi man får, måndagskvällar som brukar vara så sega...
 
     
 
 
I tisdags blev det stressigt..direkt efter jobbet kastade jag mig i bilen och åkte till Film där blodbussen stod. Lämnade mitt blod, träffade syrran och Matte där och vi tog en fika i klubbhuset efteråt! Nu när jag skriver detta kommer jag på att jag inte käkat en enda järntablett sen blodgivningen...hmm måste ta en nu på en gång!! Jag glömmer jämt att ta dem..,otroligt att mitt blodvärde är så bra som det är...måste bero på all broccoli jag proppar i mig :)
 
Idag på fm hade jag inte bokat in några kunder, jo en, en riktigt långhårig en...
 
     
Inte glad på matte nu....
 
Det var en pärs men Madde var hemma och vi fick försöka hjälpas åt. När hon var färdig fick hon gå ner i duschen. Sen sprang hon och gömde sig under Alex säng!
 
 
Efter ett tag kom hon ner och var lite frusen, så hon fick en pläd att värma sig med.
 
Stackars mig......
 
Imorrn är jag ledig och har inget speciellt planerat förutom bodypumpen på em då!
 
 

Madde kommer hem!

I lördags skulle Madde och Lovisa flyga hem från Paris, och jag lovade att hämta dom på Arlanda. Jag fick sällskap av syrran och Johanna, och vi åkte lite tidigare och stannade till vid Gränby och tog en fika/lunch...
 
Vid halvfyra var vi vid Arlanda.
 
     
 
 
Planet landade kvart i fyra och prick klockan fyra kommer tjejerna ut med sitt bagage! Ofattbart så fort det går att få sina väskor nuförtiden!!
 
Madde hade shoppat ganska mycket i London där de var den första veckan, och jag fick en del presenter. Bl.a en jättegosig flanellpyjamas, ett par mysiga sockor, ett armband och lite smink!!
 
 

Höstpromenad

I natt var det flera minusgrader ute och riktigt frostigt! Jag tog en härlig förmiddagspromenad i solen med mina vovvar.
 
     
 
 
 
 
 
Mösspremiär!!
 
Solen lyckas tränga igenom här och var....
 
 
När jag kom hem började det att regna, snacka om tur!
 
Man får sån energi av att vara ute i skogen på hösten. Det doftar verkligen mustigt och luften är klar. Nu när mitt energiförråd är påfyllt ska jag strax börja städa, en kopp kaffe först bara!

Kustvägen...

Jag åkte som sagt till Grebbestad i torsdags. Tog det lugnt på vägen dit och mötte upp Thomas på Ica i Tanum strax efter halvsex. Vi var hungriga, men ingen av oss var sugen på att laga mat, så det blev varsin plocksallad!
 
Thomas stack till jobbet vid sextiden på fredagsmorgonen, och jag kunde kura ner mig sängen och sova ut. Efter lite frukost till nyhetsmorgon, tog jag mig en tur till Sportshopen. Hade ju i uppdrag av Madde att köpa ett par skidbyxor, som hon kollade på sist hon var där...Tyvärr fanns inte hennes strl kvar så jag åkte därifrån tomhänt :(
 
Det blev en sväng in på fiskaffär'n, där jag köpte laxbakelser och rökta makrillar. Tillsammans med romsås och kokt potatis var midda'n räddad!
 
     
 
Det blev en mysig och lugn hemmakväll.
 
Lördagen bjöd på lika strålande väder som fredagen, och vi beslutade att ta en biltur längs med kusten ner mot Smögen! Få se om jag kommer ihåg alla mysiga små orter vi passerade.... Fjällbacka, Hamburgsund, Bovallstrand, Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen. Alla lika fina och mysiga på sitt sätt!
 
     
 
 
 
 
 
 
På kvällen gick vi ner till Donalda och tog en drink och träffade en massa trevliga människor...
 
 
Solen sken även på söndagen och vi tog en cykeltur. Sen blev det mest soffhäng och klockan var 05.30 när jag klev upp på måndagsmorgonen och startade min hemfärd. Kom hem nästan samtidigt som mina hundar, som mamma hade sett efter!
 
 

Fotboll

I söndags var jag till Björkparken och såg Film's damer spöa Vattholma, och därmed ta hem seriesegern! Vädret var strålande och publiken var rekordstor. De vann med 5-0 och Johanna gjorde ett mål!
 
 
Glädjen var total när slutsignalen hördes, och tjejerna sprang ärevarv.
 
Johanna, lycklig målgörare:)
 
Imorgon,torsdag, drar jag till västkusten. Kommer då liite närmare Madde, som är i London. Pratade nyss med henne, och de verkar ha det bra, hon och Lovisa! Shopping, sightseeing, museibesök och mkt annat fyller deras dagar...Får väl se när de tänker komma hem, för de köpte bara enkelbiljett....
     

Kottan sitter fint!

Haha...vilken stil hon har...
 
     
 
 

Spinning...

Den här reklamfilmen la jag ut på Facebook för ett tag sen, tycker den är häftig! Nu har ju inte alla FB...min mor t.ex, så nu lägger jag ut den här:
 
 

RSS 2.0