I värsta fall

I värsta fall, en överlevnadsbok för föräldrar. Det är titeln på en bok som Madde o jag hittade på ICA idag. Den var riktigt rolig med en massa tips från det att barnet är litet tills det är tonåring. T.ex Så här imponerar du på din tonåring:
Gör en "OLLIE" på en skateboard. Haha! Det kanske man skulle testa lr hur?

                

Eller när tonåringen är ute på sin första dejt: Lämpliga tidsfördriv medan ni sitter uppe och väntar:
# Gissa ankomsttiden  Varje föräder gissar hur dags tonåringen kommer hem, den som gissat på den tid som ligger närmast den verkliga ankomstiden vinner.

# Gissa ursäkten  Varje förälder väljer tre ursäkter som han/hon tror att tonåringen kommer att dra till med vid en försenad ankomst. Föräldern som valt den rätta ursäkten vinner.

# Gissa produkten  Sätt på teven. Den person som gissar rätt på vilken produkt eller tjänst som annonseras i reklaminslaget -innan den nämns- vinner.
 
Ja det fanns mycket roliga tips... det här då:
Så här tar du reda på om ditt barn "lånar" din bil
-# Köp ett billigt analogt armbandsur

# Lägg klockan bakom ett av bakhjulen på din bil

# Kontrollera klockan när du anländer till bilen på morgonen. Om ditt barn "lånade" bilen medan du sov kommer klockan att vara krossad medan visarna anger den exakta tidpunkten för brottet.

Det fann vidare tips på hur du överlever när ditt barn flyttar hemifrån, och hur du överlever om ditt barn flyttar hem igen:-)

             

Nej nu ska jag nog gå och titta på städkvinnorna Marie-Louise och Marlene på TV4.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0