Så var det söndag igen...

En hel vecka till har gått, snart är det jul.... Nääråå...inte riktigt!

Igår kväll åkte jag, Anna och Susanne till Öregrund, för att partaja i öltältet och lyssna på Gladpack. Det var ju kanonväder och avslutning på båtveckan, så hela Öregrund var fyllt av glada människor. Vi satt ute på klipporna och njöt en stund innan vi drog oss upp mot tältet. Madde jobbade på, med blåsor i händerna efter all uppkorkning av ölflaskor...De var ju tvungna att skruva av korkarna på flaskorna så ingen skulle ta med sig de hem!

              
            

Alltså det måste ha varit drygt 1500 pers i tältet för Madde stod i entren ett tag och gav folk stämplar samtidigt som hon tryckte på ett räkneverk för varje person som betalade...Hon kom upp i drygt 1400, och då hade ju en hel del kommit dit innan de började ta betalt....

               
                Ida och Madde bakom bardisken...


När allt var slut vid tolvtiden följde jag med Johan och Marie Anne till deras båt i väntan på Madde, som skulle köra en bil hem. Pär och Marlene följde oxå med på ett glas och lite pizza.

Vi kom hem vid tre-tiden iaf och sen vaknade jag kl 7.00!!? Det blir alltid så när jag varit ute...har väldigt svårt att sova länge, då när man verkligen skulle behövt det. Ja ja, jag halvsov lite till framåt nio sen ville hundarna ha mat.

Idag är det lika fint väder, och jag slappar mest i en solstol med en bra bok. Just nu läser jag  'Nattfåk' av Johan Theorin. Jag mer eller mindre sträckläste hans första bok 'Skumtimmen', och den här verkar lika bra....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snygg bild :P

2009-08-23 @ 13:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0