Underbart!

Vilken kanonhelg det har varit! Så lugnt och skönt...smällhett förvisso, men det är väl så vi vill ha det på sommaren.

I fredags kväll kom Susanne över sväng till mig. Vi satt ute i värmen och snackade lite. Då ringde Anna och bjöd över oss på lite grillat. Väldigt mysigt med lite tjejsnack! Anna stackarn, skulle jobba hela helgen så vi blev inte kvar så länge.

Lördag morgon drog Susanne och jag ut till Ängskär. Hur underbart som helst, men lite farligt.... Det blåste en ljummen bris från havet, så man kände inte att solen brände...

                            
                                   

                                   

                                   

Till en början var vi nästan helt själva ute på klipporna, men det kom lite mer folk fram på dagen. Vid halvtre var vi tvungna att bege oss hemåt...i min svarta bil utan AC!! Inte skönt, men desto skönare var det att ta en dusch när jag kom hem. Bra trött var man efter en dags solning.

På kvällen kollade jag på fotboll och kokade rabarbersaft.

                                   
                                    Mmmmm...sommar!!

Idag söndag, blev en repris av gårdagen. Jag hämtade upp Susanne vid nio, för färd mot Ängskär. Lika underbart idag, fast mindre med folk, och det gjorde ju inget! Lite smått uppbränd är man nu, men det ska kännas tycker jag!


                                    

Nu väntar två veckors jobb innan semestern. Hoppas vädret fortsätter. Jag tänker absolut inte klaga, men det är liite jobbigt att sova med närmare 30 grader i sovrummet. Fast jag brukar tänka på alla kalla vinterdagar när jag bara fryser, och det är värre!

Det hände ett litet drama här hemma nu på kvällen. Jag var tvungen att åka till Tierp och "banka". Alex höll på att packa inför jobbet, han tänkte dra till Gräsö ikväll. Jag sprang in på Hemköp för att köpa lite mat till hans matlåda...Då ringer han och säger att Kottan är borta!! Hon fanns inte inne eller på gården. Så till slut tog han bilen och åkte runt...Jag slänger mig hem i 160km...Kommer på att jag kan be grannarna gå ut och leta...ringer dom ifrån bilen...När jag kommer hem har de hittat henne på Mejerivägen..halvvägs hem till Anna...Inte vet jag vad som flög i henne..

                          
                           -Lilla gumman, inte får du springa bort....!

Kommentarer
Postat av: anna

kanske hon va lite kaffesugen....

2010-07-05 @ 21:52:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0