Mat-Nickan
Blev lite hungrig så här på eftermiddan. Man tager vad man haver....fick jag tänka, eftersom jag inte orkade åka till affären. Hittade två kycklingfileer i frysen. Tinade dom och stekte i små bitar. Kryddade med salt, peppar, basilika och sist men inte minst min favoritkrydda nr 1: Persillade.
En universalkrydda som passar till allt!
Sen hackade jag paprika.
Lite riven ost och smulad fetaost...
Kokt pasta.
Jag stänkte på lite soya på kycklingen.
Sen blandar man allt i en gratängform och ev kryddar lite extra. Sist häller man över matlagningsgrädde, jag tog ca 3dl. In i ugnen, 225 grader i ca 20 min, och vips har ni en allt-i-ett-rätt!!
Jättegott!!
En universalkrydda som passar till allt!
Sen hackade jag paprika.
Lite riven ost och smulad fetaost...
Kokt pasta.
Jag stänkte på lite soya på kycklingen.
Sen blandar man allt i en gratängform och ev kryddar lite extra. Sist häller man över matlagningsgrädde, jag tog ca 3dl. In i ugnen, 225 grader i ca 20 min, och vips har ni en allt-i-ett-rätt!!
Jättegott!!
Kommentarer
Trackback